Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeaus

Algemeen:
Ritel is al meer dan 15 jaar de detaillist in telecommunicatie. Met 21 filialen is Ritel momenteel marktleider in Zuidwest Nederland! Ritel verkoopt online alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ritel is de webwinkel met het grootste assortiment telefoons, accessoires en inkt. Ritel biedt het breedste assortiment aan tegen lage online prijzen. Bij Ritel staat service en kwaliteit centraal. Ritel houdt deze service hoog door een snelle levering, en de goedkoopste prijzen! Door de nieuwsbrief van Ritel in de gaten te houden profiteert u van de vele extra aanbiedingen!

Levering:
Bij Ritel is het mogelijk om te kiezen uit 5 verschillende bezorgmethoden; Daarbij hanteren we bij Ritel 2 productgroepen: Een levering met een GSM-abonnement en een levering zonder GSM-abonnement (zoals inkt en accessoires). De verzendkosten zijn als volgt:
Bezorgen i.c.m. een abonnement:
- Pakketservice (?3,95)
- Koerierslevering (?19,00)
- Same day delivery (?9,99)
- Afhalen bij een Ritel Winkel (Gratis)

Bezorging van een los artikel
- Pakketservice (?3,95)
- Pakje Gemak (?4,95)
- Same day delivery (?9,99)
- Afhalen bij een Ritel Winkel (Gratis)

Je korting bij Ritel :

Nieuw handset 5 000 Zinns cashback
Nieuw SIM Only 4 000 Zinns cashback