T-Mobile is wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie en draadloos internet voor consumenten en zakelijke gebruikers.

Algemeen:
Met 3,9 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Netherlands voert de merken T-Mobile en BEN.

Abonnementen:
T-Mobile biedt consumenten en zakelijke klanten volledige vrijheid bij het samenstellen van hun mobiele abonnement. Met Stel Samen & Stel bij biedt T-Mobile maximale flexibiliteit. Niet alleen bij het afsluiten van het abonnement maar ook tijdens de looptijd van het contract. Als het nodig is kan je maandelijks je internet- en belbundel, gedurende je overeenkomst, bijstellen: omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Zodat je alleen betaalt voor wat je ?cht nodig hebt. De maandelijkse belbundel tot 120 minuten is ook in de hele EU te gebruiken. Over toestelbetalingen kan je beslissen, wanneer je een abonnement afsluit, hoeveel je in ??n keer betaalt voor je telefoon en hoeveel je eventueel via het maandbedrag betaalt. Na de looptijd van het abonnement, 12 of 24 maanden, vervalt automatisch de maandelijkse toestelbetaling.

Je korting bij T-Mobile Mobiel :

Handsets 10 000 Zinns cashback
Sim only 8 000 Zinns cashback
Vernieuwing Handset 3 000 Zinns cashback
Vernieuwing Sim only 3 000 Zinns cashback
4G voor Thuis 10 000 Zinns cashback